ММА боецът Любомир  Симеонов, по-известен като Любо Чука, прекара новогодишните

...
ММА боецът Любомир  Симеонов, по-известен като Любо Чука, прекара новогодишните
Коментари Харесай

Любо Чука посрещна 2020-а в Дубай

ММА боецът Любомир  Симеонов, по-известен като Любо Чука, прекара новогодишните празници на топло в Дубай. Соченият за лидер а страховитата тайфа биячи от близкото минало – „ Чуковете ”, бе видян от папараците на Уикенд на Терминал 2 на софийското летище.

125-килограмовият юначага носеше единствено един куфар, в който бе побрал багаж що се касае за седмица престой. Чука бе придружаван от двама свои приятели и събираше погледите на останалите пасажери на летището. 2-метровият великан стърчеше над всички, само че максимален интерес провокира един от приятелите на тогавашното ъндърграунд чудовище. Докато Любо си говореше с няколко другари, зад тила му здравенякът бе седнал на една от пейките и четеше книгата „ Известни терористи – най-гръмките изстрели в историята ”.

В томчето съветският публицист Леонид Млечин споделя за най-известните политически убийства и терористични актове, ликвидирали държавници и политици и повлияли на хода на историята. Без да се тормози, едрогабаритният юначага прелистваше страниците в очакване да наближи часът на полета им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР